okładka zastępcza

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 2, Procesy przenoszenia ciepła i masy

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1990

Technologia żywności, Podręczniki akademickie

Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 2, Procesy przenoszenia ciepła i masy
ISBN
83-204-1053-3 (całość)
83-204-1055-X (t. 2)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1990
Numer wydania
Wyd. 2 zm. i uzup.
Objętość
451, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
T. 1 poz. 2581/90
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
020
%a 8320410533
020
%a 832041055X
080
%a 664(075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa. %n T. 2, %p Procesy przenoszenia ciepła i masy /
250
%a Wyd. 2 zm. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1990 %e (Biel. Biała : %f BZG).
300
%a 451, [1] s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
580
%a T. 1 poz. 2581/90
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-1053-3 (całość)
920
%a 83-204-1055-X (t. 2)